Medijski prostor

MediaSifter prema Vašim potrebama filtrira medije te omogućuje da za poslovanje osigurate uspješno oglašavanje u medijima. Uz MediaSifter, zakup oglasnog prostora nikad nije bio jednostavniji. Zahvaljujući aplikaciji, zakup medijskog prostora je brži, a targetiranje ciljne skupine jednostavnije.

O projektu

U suvremenom medijskom okruženju protok informacija nevjerojatno je brz, one su dostupne u različitim oblicima i komuniciraju različitim skupinama ljudi. Mediji su moćan i neizostavan dio uređenog društva, a poduzetnička djelatnost oduvijek je cijenila utjecaj i doseg medija. Danas na medijskoj sceni postoji bogata količina raznovrsnog sadržaja, a MediaSifter pomaže poduzetnicima da budu efikasniji u pronalasku medija koji će ojačati njihov položaj na tržištu.

MediaSifter je neprofitni projekt - riječ je o inovativnoj web aplikaciji koja omogućuje poduzetnicima da na jednom mjestu dobiju pregled najkvalitetnijih i najrelevantnijih mogućnosti oglašavanja. Riječ je o jedinstvenom alatu ove vrste na području RH i šire.

Cilj projekta je osigurati centralno mjesto putem kojeg se poduzetnici mogu informirati i upoznati s raznovrsnom ponudom oglašavanja na domaćoj medijskoj sceni. Zahvaljujući jednostavnom web sučelju, proces zakupljivanja oglasnog prostora u medijima postaje brži i potpuno prilagođen potrebama poduzetnika. U užurbanom ritmu i izazovnim gospodarskim vremenima, MediaSifter idealan je alat za uštedu vremena i prepoznavanje onih medija koji komuniciraju upravo ciljnoj skupini koja je oglašivaču bitna. Zahvaljujući intuitivnom pretraživanju medijske ponude i mogućnosti jednostavnog slanja upita za ponudu, aplikacija osigurava poduzetnicima veću efikasnost u ovom procesu, te im dopušta da svoje vrijeme i fokus usmjere na vođenje posla.

Aplikacija je potpuno besplatna i za medije i za poduzetnike, a broj medijskih partnera raste iz dana u dan. Uskoro će biti dostupna i na engleskom jeziku.

Projekt je osmišljen i realiziran od strane zagrebačke digitalne agencije Virtualna tvornica

Pitanja/prijedlozi

MediaSifter koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice MediaSifter slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb Slažem se.